• Prodaja: 091 4022 403
  • Servis: 091 4022 402
  • Naša lokacija
  • Prodaja: 091 4022 403
  • Servis: 091 4022 402
  • Naša lokacija

Ford Transit Courier

Izdržljiv, pouzdan i iznimno štedljiv – baš kao i svaki Transit kombi. Udoban, odličan za vožnju i prepun pametne tehnologije kao Fordovi automobili. To je novi Transit Courier.

Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan, a s jednim od najboljih okretajnih krugova u svojem razredu, lako možete manevrirati na cesti gdje je gust promet, po uskim ulicama i na tijesnim parkirnim mjestima.

Neka vas ne zavara dojam malog izgleda Transit Couriera: teretni prostor s 2,3 m3 nudi vam 10 % više teretne prostornosti nego druga vozila istog razreda. Ukoliko pak odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačevog sjedala, imat ćete najbolji teretni prostor u razredu – s dužinom od 2,59 m.

I bez obzira na to koliko ćete se puta zaustavljati, zbog goriva ćete to činiti jako rijetko. Zasluge za to pripisujemo već tri puta nagrađenom 1,0 – litrenom benzinskom motoru EcoBoost, kao i naprednim dizelskim motorima: 1,5 litrenom i 1,6 litrenom, koja su osmišljena kako bi jamčila izuzetno štedljivu potrošnju goriva i nisku emisiju plinova: do 3,7 l/100 km i samo 97 g/km sa sistemom Auto-Stop-Start i sistemom za ograničenje brzine na 100 km/h.

Napredne tehnologije, uključujući i kameru za pomoć prilikom vožnje unatrag, senzore za mjerenje udaljenosti pri parkiranju i sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici (te mnoge druge), osnovane su kako bi vožnja bila što sigurnija, jednostavnija i opuštenija. Vrhunski sustav Ford SYNC s glasovnim upravljanjem omogućava vam hands-free telefoniranje. Sustav ima čak i mogućnost čitanja primljenih poruka. *

* Ovisno o kompatibilnosti telefona.