• Prodaja: 091 4022 403
  • Servis: 091 4022 402
  • Naša lokacija
  • Prodaja: 091 4022 403
  • Servis: 091 4022 402
  • Naša lokacija

Njnovije inteligentne tehnologije i zadivljujući izgled, odlična dinamika i precizno upravljanje, svime se ovime potpuno novi Ford S-MAX izdvaja iz mase. Fleksibilnost, praktičnost i ekonomičnost ima u genima. Zahvaljujući bogatoj paleti inteligentnih tehnologija novi je Ford S-MAX jedan od najinventivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Bez obzira na to preferirate li aktivni životni stil ili dajete prednost obiteljskoj udobnosti, upravo ste našli automobil koji je kao stvoren za vas. Nudi vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba. Sada ga pobliže upoznajte…

SIGURNOST ZA VOLANOM

Inteligentni pogon na sva četiri kotača AWD može nesmetano mijenjati raspodjelu pogonske snage motora ovisno vozite li po vlažnoj, suhoj ili zaleđenoj površini. Prema potrebi šalje više snage u prednje ili u stražnje kotače. Rezultat je bolje upravljanje i potrošnja, jer sustav stražnje kotače pokreće samo u slučaju potrebe.

IZVRSNA FLEKSIBILNOST

Fleksibilni sustav sjedala pruža komforan prostor za pet ili čak sedam osoba, pri čemu mogućnost samostalnog spuštanja sjedala u drugom i trećem redu nudi nebrojeno mnogo različitih konfiguracija. Sjedala u drugom i trećem redu mogu se spustiti jednim pritiskom n a tipku i time u trenutku stvoriti mjesto za sportsku opremu ili prtljagu.

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Dovoljno je pritisnuti tipku i roleta na električno upravljanje podiže se kako bi kroz panoramski krov u kabinu propustila prirodno dnevno svjetlo. Posebni refleksni sloj na staklu pri tome osigurava da se unutrašnjost ne pregrijava, istovremeno vas štiteći od štetnih UV zraka. Vaše će suputnike tijekom lijepog vremena zasigurno razveseliti prekrasan pogled na nebo.

FORD SYNC 2

Zahvaljujući poboljšanoj generaciji multimedijalnog sustava Ford SYNC 2 s ekranom na dodir možete vaš mobilni telefon bežično spojiti s upravljačkom pločom. Glazbom ili telefonom, navigacijskim sustavom i klimatizacijom možete upravljati jednostavnim glasovnim naredbama ili preko 8″ ekrana na dodir u boji na kojemu možete gledati svoje fotografije.