• Prodaja: 091 4022 403
 • Servis: 091 4022 402
 • Naša lokacija
 • Prodaja: 091 4022 403
 • Servis: 091 4022 402
 • Naša lokacija

Vukman Motors auto servis upošljava vrhunski obrazovane stručnjake , koji imaju na raspolaganju kompletan dijagnostički i specijalni alat , kako bi klijentu pružili vrhunsku uslugu po svim Fordovim i Jaguarovim standardima.Servisna radiona je opremljena s osam dizalica ,kako bi osigurali brži protok vozila kroz servis. Također nudimo popravak vozila u garantnom roku,vulkanizerske usluge , te šlep službu.

AUTO ELEKTRIKA I DIJAGNOSTIKA:

Nudimo kompjutersku dijagnostiku vozila,interaktivni pregled vozila,EKO-test,kontrolu kočionog sistema…Te na taj način možemo ispraviti moguće probleme na vozilu i pripremiti ga za godišnji tehnički pregled.

REZERVNI DIJELOVI:

Nudimo kompletan asortiman originalnih rezervnih dijelova za Ford i Jaguar vozila ,uz tvorničke cijene i mogućnost dostave na kućnu adresu.

Također je na raspolaganju nabava auto guma po vašem izboru,te dodatna oprema za vozila(tapeti,auto kozmetika,euro kuke..)

AUTO LIMARIJA:

Opremljeni smo svim potrebnim alatima kako bi klientu osigurali autolakirerske usluge(bojanje,pripremu vozila,popravak šteta na vozilu…)

Ugovorni smo partner renomiranih osiguravajućih društava,te Vam pružamo mogućnost direktne naplate popravka Vašeg vozila kod osiguravajućih društava.

Također u sklopu autolimarije , se nalazi i praonica vozila u kojoj se može dobiti unutarnje i vanjsko pranje vozila ,te pranje motora.

ŠLEP SLUŽBA:

Naša šlep služba je na raspolaganju 24 sata na dan , te nudi besplatan prijevoz vozila do našeg ovlaštenog centra na području Splitsko dalmatinske županije.

Servis i održavanje

Prednosti ovlaštenih Ford servisa i održavanja Vašeg Forda u njima sežu puno dalje od servisnih intervala. Ovlašteni Ford partneri posjeduju suvremene i dobro opremljene servisne radionice a osim toga u njima rade djelatnici koji raspolažu stručnim znanjima i vještinama potrebnim za brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila.

Pravilnim održavanjem u ovlaštenom servisu izbjeći ćete nepotrebne troškove popravaka zbog pogrešnog korištenja, zapuštanja ili nepropisnog održavanja, te ćete dodatno povećati vrijednost svoga vozila kod eventualne prodaje. Zbog toga bi trebali:

 • Dovesti Vaše vozilo do ovlaštenog Ford partnera zbog jamstvenog popravka čim primjetite kvar. Ovime ćete smanjiti obim popravaka na Vašem vozilu.
 • Vaše vozilo servisirati prema Ford-ovim preporukama. Napomena: Budete li duže vrijeme zanemarivali redovno održavanje i redovne servise, smanjiti će se jamstvena pokrivenost oštećenih dijelova.
 • Osigurati da se prilikom servisa koriste originalni Ford-ovi dijelovi i tekućine ili, dijelovi i tekućine koji kvalitetom odgovaraju originalnim Ford-ovim dijelovima i tekućinama.
 • Voditi urednu i potpunu evidenciju održavanja u knjižici te sačuvati sve primljene račune kao dokaz da je vozilo redovno servisirano, u skladu sa Ford servisnim planom, koristeći odgovarajuće dijelove i tekućine. To će vam pomoću u slučaju da želite ostvariti jamstveno pravo koje uključuje dijelove na čiji je kvar moglo utjecati neodgovarajuće ili neredovito održavanje.

Napomena: Posebno je važno sačuvati originalne račune kada servis ili popravke ne obavljate kod ovlaštenog Ford partnera. Trebati će Vam pri ostvarivanju prava iz jamstva, kao dokaz da su poštovane preporuke Forda i da su korišteni odgovarajući dijelovi i tekućine. Da bi izbjegli moguće nesporazume bitno je da svi takvi računi sadrže ime i adresu servisa koji je izvršio popravak i ime proizvođača i dobavljača korištenih dijelova i tekućina.

 • Karoseriju održavati redovnim čišćenjem prema Ford uputama.
 • Osigurati redovite provjere karoserije kod ovlaštenog Ford partnera u skladu s preporukama u knjižici i bilježenje rezultata pregleda u dnevniku.

Napomena: Ako se zanemari održavanje karoserije kako je gore navedeno, umanjit će se jamstvo na prohrđavanje.

Tijekom razvoja Ford vozila, provode se sveobuhvatna ispitivanja kako bi se osiguralo zadovoljenje standarda za sve dijelove i tekućine po pitanju sigurnosti, izdržljivosti i performansi.

Dok obavlja bilo koji popravak pokriven jamstvom, ovlašteni Ford partner dužan je ugraditi originalne Ford dijelove i tekućine. Kako biste maksimalno iskoristili prednosti svog vozila, preporuča se da za bilo koji servis ili popravak koristite originalne Ford dijelove i tekućine. Na Vašem vozilu postoji određeni broj ključnih dijelova gdje je to vrlo važno. Na primjer, kada se prilikom servisiranja ili popravka mijenjaju kočione obloge, one trebaju zadovoljavati stroge sigurnosne standarde, a da biste to postigli, ugrađeni dijelovi moraju biti originalni Ford dijelovi koji zadovoljavaju odgovarajuće Ford tehničke standarde i standarde kontrole kvalitete.

Ako je u slučaju nužde ugrađen neki dio koji nije originalan Ford proizvod, obratite se što prije svom ovlaštenom Ford partneru.